+31 (0)6 53 99 70 39 info@bartbalm.nl
Selecteer een pagina

Bart, aangenaam

Ik ben een ervaren en creatieve marketingprofessional met een zwak voor veelbelovende concepten en betekenisvolle merken. Sinds 2014 gebruik ik copywriting e contentmarketing, e-mailmarketing, SEO, social mediamarketing en websiteoptimalisatie om klanten door heel Nederland vooruit te helpen. En daarbuiten. Dat deed ik in dienst van kleine en grote organisaties, stichtingen, startups, agencies en andere waardevolle initiatieven. Maar ook als eigenaar van mijn eigen bureaus. Daar verbreedde ik mijn branding- en marketingervaringen met projectmanagement, business development, finance en operational management.

Marketing- en ondernemerservaring

De afgelopen jaren werkte ik als freelance tekstschrijver /copywriter en startte een branding en marketing agency in Nijmegen. Ook ontwikkelde ik Pennut, een PURPOSE DRIVEN creative content agency voor organisaties die ergens voor durven staan. Voor organisaties die een gepassioneerd verhaal te vertellen hebben en geloven in de meerwaarde van hun bedrijf. Verder werkte ik als een Sr. Content specialist voor een grotere agency in Nijmegen en adviseerde ik er talloze meer. Op mijn LinkedIn-profiel lees je alles.

Daarnaast maak ik bewust tijd vrij voor vrijwilligerswerk. Ik was bijvoorbeeld bestuurslid (secretaris) van een politieke partij. Daar werkte ik later ook als voorzitter van respectievelijk de functioneringscommissie en de kandidatencommissie. Daarvoor werkte ik als redacteur voor een online cultureel platform en als PR en communicatiemedewerker voor een stichting uit Nijmegen.

Groesbeek. Nederland. Wereldwijd. Overal.

Ik werk overal. Thuis, in een Nijmeegse koffietent, het Gelderse landschap of op een plek in Nederland waar ik nog nooit eerder ben geweest.

Meer dan ‘slechts’ een marketingprofessional

Maar ik ben meer dan ‘slechts’ een marketingprofessional. Ik ben bijvoorbeeld fervent  hardloper (marathonrecord: 3:57:27) en amateurfotograaf. Maar bovenal ben ik vader van een geweldige zoon genaamd Sam, een prachtige dochter genaamd Emma en de man van Margreet. Met haar startte ik Stichting Pennut.

Stichting Pennut

Stichting Pennut ondersteunt dieren en kinderen (tot 12 jaar) in (economisch) ongunstige situaties/leefomgevingen waardoor ze veilig kunnen (op)groeien en zich kunnen ontwikkelen.

Kinderen en dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen: ze hebben geen stem. Ze moeten noodgedwongen omgaan met de situatie waarin ze worden geboren of het gezin waarin ze worden geplaatst. Deze kwetsbare en onschuldige levens hebben een stem nodig. Iemand die voor ze opkomt en hen van nieuwe middelen en kansen voorziet waarmee ze boven hun situatie kunnen uitstijgen.

Nieuwe kansen

Wij creëren nieuwe kansen waarmee deze kinderen en dieren zich kunnen ontwikkelen. Kinderen bieden we de kans om te sporten of om andere buitenschoolse activiteiten zoals bijles te volgen als hun thuissituatie dit niet kan faciliteren. Maar ook door met Kerst of Sinterklaas in samenwerking met bijvoorbeeld de voedselbank speelgoed te geven waardoor deze kinderen zich niet buitengesloten voelen.

Dieren, voornamelijk huisdieren of gezelschapsdieren, worden geplaatst in een omgeving die ze zelf niet kunnen uitkiezen. Hierdoor ontstaan situaties waarin ze niet de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben, zoals verkeerd voedsel, weinig beweging en training. Stichting Pennut helpt dieren die in deze situaties terechtkomen.