Tekstschrijven, copywriting en meer; maak kennis met ons verhaal

Ons team bestaat uit enthousiaste tekstschrijvers, copywriters en vertalers; alle specialiteiten die we nodig hebben om jouw verhaal te vertellen hebben we in huis. Maar de kennismaking met zoekmachine-optimalisatie en internet marketing gaf onze missie een extra perspectief: verhalen de aandacht geven die ze verdienen door middel van zoekmachine-optimalisatie, of SEO. Zo weten we zeker dat jouw verhaal je doelgroep ook bereikt.

Eigenlijk draait ons verhaal dus om die van jou.

Een creatief collectief

We zijn onderdeel van een creatief collectief waaronder webdesigners, online marketeers, fotografen en natuurlijk andere tekstschrijvers en copywriters. We worden doorlopend geïnspireerd door onze creatieve collega´s en daar maken we dankbaar gebruik van. Natuurlijk profiteren onze klanten hier ook van. We schuiven nog steeds dagelijks aan bij de grote jongens maar een creatieve en doelgerichte tekst schrijven we natuurlijk voor iedereen.

lees artikelen op mijn blog

Curriculum Vitae

Eigenaar @ The Blogger

Vanaf januari 2016 is The Blogger onderdeel van Bart Balm, Copywriting & Consultancy. The Blogger is een organisatie die structurele SEO content aanbiedt voor bedrijven en organisaties.

 

Eigenaar @ Bart Balm, Copywriting & Consultancy

Freelance tekstschrijver of copywriter gezocht uit de omgeving van Nijmegen? Bart Balm, freelance tekstschrijver en copywriter schrijft letterlijk én figuurlijk van A tot Z.

 

PR en communicatie medewerker @ Stichting Nijmegen Blijft in Beeld (SNBiB)

De Stichting Nijmegen Blijft in Beeld verzamelt beeldmateriaal over Nijmegen en omstreken.

Als PR en communicatie medewerker ben ik ben (mede) verantwoordelijk voor het vormgeven van- en uitvoeren van het PR en communicatiebeleid van de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld. Bijvoorbeeld door het schrijven van persberichten, het onderhouden van de website en het bedenken van social media strategieën.

 

Redacteur @ OngeKUNSTeld

OngeKUNSTeld is er voor iedereen die het elitaire geblaat rondom kunst zat is, maar wel met het kritische oor uit bed is gestapt.

 

Voor OngeKUNSTeld schrijf ik artikels en columns over uiteenlopende onderwerpen. Maar altijd met kunst -in de breedste zin van het woord- in het middelpunt.

 

Tekstschrijver, vertaler of SEO-copywriter gezocht?

Neem dan nu contact op!